راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری چیست؟   بازديد : 2658 |  1394-01-20

http://s4.picofile.com/file/8181556276/fo_3.jpg



راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری چیست؟


6 نكته كه با رعايت آنها , فلافل خانوادگيتان همانند فلافل حاضري خواهد شد.

فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود. فلافل معمولا به روش سنتی پخت می شده است.

_ برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.

_ بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

_ هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.

_ اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

_ چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.


موضوع :
برچسب : آشپزي,نكات مهم آشپزي,رازهای پخت فلافل,نحوه خوشمزه شدن فلافل ,سايت همسريابي,